De ultieme gids om van jouw puistjes af te komen!

In 4 simpele stappen verlost van je puistjes

Snel verlost van je puistjes & acne!

Heb jij last van puistjes en wil je daar snel en zelf vanaf komen? Dan is ‘in 4 stappen de baas over jouw acne’ de perfecte oplossing voor jou.

Even voorstellen, ik ben Mirthe. Ik weet helaas als geen ander hoe het is om last te hebben van acne en de bijbehorende puistjes. De lange zoektocht naar die ene oplossing die steeds maar mislukt? Ik heb het allemaal meegemaakt. Maar belangrijker nog: ik ben er helemaal vanaf!

In dit boek vertel ik je precies hoe jij snel én blijvend van je acne verlost raakt.

 

 

 • In 4 simpele stappen verlost van je puistjes;
 • Samengesteld door experts en ervaringsdeskundigen;
 • Tijdelijk afgeprijsd en 5 gratis extra’s;
 • Lees onderaan de pagina nog een belofte 😉

Een voorproefje van tevreden lezers

Hieronder zie je enkele resultaten van voor en na de behandeling van puistjes & acne. Dit is tenslotte waar we het voor doen.

Herken jij jezelf hierin?

Als je een of meerdere punten herkent ga je ‘In 4 stappen de baas over jouw acne’ absoluut interessant vinden.

 • Wil jij zo snel mogelijk en op de juiste manier van je puistjes verlost worden?
 • Heb je al veel geprobeerd en lijkt niets te werken om van de puistjes af te komen?
 • Zie je door de bomen het bos niet meer tussen alle dure middeltjes?
 • Blijven je puistjes keer op keer terugkomen als ze net een tijdje weg zijn geweest?
 • Voel je je weleens onzeker door je puistjes of vermijd je weleens bepaalde situaties?
 • Ben je gemotiveerd om van start te gaan en snel resultaat te zien?

 


👋 Herken je één van deze punten?

Koop net als 1000+ anderen deze ijzersterke aanpak en ontvang tijdelijk 5 gratis modules!
En heb je er na het lezen niets aan gehad? Dan geef ik je 100% van je aankoopbedrag terug! 

Klik hier om het e-book te kopen! 

DOWNLOAD ‘IN 4 STAPPEN DE BAAS OVER JOUW ACNE’

Tijdelijke korting van €18,99 naar €12,99.

👉 Vorige maand 89 keer gekocht!

8+ uitgebreide modules tegen Acne!

Dit boek bevat meer dan 8 uitgebreide modules. De 3 standaard modules + tijdelijk 5 gratis extra’s om de acne nooit meer terug te laten komen.

 • Module 1: Je leert de achtergrond en oorzaken van jouw acne
 • Module 2: Je leert de belangrijkste feiten en fabels over acne
 • Module 3: Je leert praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt
 • Module 4: De #1 methode ‘In 4 stappen de baas over jouw acne’
 • Module 5: Een compleet voedingsschema
 • Module 6: Do’s & dont’s op het gebied van voeding
 • Module 7: Een duidelijk dagschema voor je huidverzorging
 • Module 8: Dé aanpak om de acne niet terug te laten komen

Deze modules kosten normaal €18,99.
Momenteel kan de complete bundel worden aangeschaft voor €12,99.

Reviews van lezers

Ik ben geen arts, dus kan niet anders doen dan gewoon mijn eerlijke aanpak met je delen. Mijn aanpak is daarom ook zeker geen medisch advies, maar heeft mij en vele anderen wél ontzettend geholpen. Daarom hieronder enkele reacties die ik ontvangen heb.

Pleun

23 jaar, Utrecht

‘Ik ben stap voor stap begonnen met jouw aanpak en het heeft meer resultaat opgeleverd dan ik ooit had durven dromen. Het leest makkelijk weg en je kunt meteen aan de slag met de stappen. Je merkt dat de schrijfster dit zelf ook heeft meegemaakt'

Mark

38 jaar, Heerenveen

‘Eerlijk gezegd schaamde ik mij best wel voor mijn acne. Ik wist wel dat het onzin is om je hiervoor te schamen, maar ik voelde me vaak bekeken. Dankzij dit e-book begrijp ik veel beter hoe het komt en wat ik er zelf wél maar ook vooral niet aan kan doen'

Joan

17 jaar, Appingedam

‘Ik had al veel verschillende manieren geprobeerd en daarom twijfelde ik of ik deze aanpak wilde lezen. Tóch de keuze gemaakt om dit e-book te lezen en hier nooit meer spijt van gehad. Fijn om één duidelijke aanpak te hebben, met resultaat!'

Wie A zegt, moet ook B zeggen 🙂

Deze methode hebben wij kunnen uitbrengen dankzij vele fantastische resultaten. Omdat wij na al deze ervaringen zeker zijn van het succes van deze methode krijg je 100% van je aankoopbedrag terug als de aanpak bij jou tóch niet naar tevredenheid werkt. Wel zo eerlijk toch!?

👉 Vorige maand 89 keer gekocht en niet één keer (!) geretourneerd!